Een succesvol recept voor voedselveiligheid en werkprocessen

Met Data Point voldoe je niet alleen gemakkelijker aan de wettelijke verplichtingen van een voedselveiligheidsplan op basis van de HACCP/hygiënecode, maar worden alle registraties weergegeven in actiegerichte inzichten. Met als doel het stroomlijnen van deze processen waardoor kwaliteit en kostenbesparing verbeterd kunnen worden.

Start met een vrijblijvende testperiode
Ingredienten voor een verbeterde voedselveiligheid en werkprocessen.
Het proces

Alle ingrediënten om processen te verbeteren

De inzet van Data Point is hét recept voor verbeterde voedsel- en werkprocessen binnen uw bedrijf. Voedsel- en hygiëneprocessen worden in goede banen geleid en zo kan er gestructureerd worden gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit, service en uitbreiding.

1

Structureren

Leg processen vast in duidelijke taken en instructies.

2

Verzamelen

Verzamel data van de processen met de HACCP-app.

3

Inzichten

Data wordt weergegeven in heldere actiegerichte rapportages.

4

Verbeteren

Optimaliseer de processen door de inzichten.

  • Zelf makkelijk lijsten toevoegen en aanpassen
  • Uitgebreide checklijsten met instructiemogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijke app beschikbaar voor Android, iOS (Apple) en Windows
  • Mogelijkheid tot koppeling van een bluetooth thermometer
  • Beschikbaar in meerdere talen
  • Interactieve pushnotificaties bij temperatuuroverschrijdingen of openstaande taken
  • Simpele of complexe taken aanmaken met periodieke interval
  • App kan volledig worden aangepast aan de eigen huisstijl
Branches

Alleen geschikt voor ambitieuze (food)bedrijven

Als ondernemer, franchiser en/of kwaliteitsmanager ben je dagelijks bezig met het verbeteren en optimaliseren van het voedsel- en werkproces. Het kan een uitdaging zijn om naast alle wettelijke verplichtingen alle data op één plek te verzamelen en deze data om te zetten in actiegerichte inzichten. Zeker als er een aantal afdelingen en locaties zijn.

Met Data Point worden data en inzichten getoond en afgestemd per type gebruiker. De kwaliteitsmanager ziet een volledig beeld van alle vestigingen/afdelingen, de manager alleen zijn eigen vestiging/afdeling en de werknemer gebruikt de gebruiksvriendelijke HACCP-app voor de dagelijkse registratie. Ook de directie kan automatisch op de hoogte worden gesteld door een online portaal en interactieve notificaties.

Aan het werk in de keuken
Over ons

Over Data Point: beslissingen nemen op basis van data

Meer dan alleen HACCP-registratie

Wat is het geheim van het laten groeien van een organisatie terwijl de kwaliteit van service en producten toeneemt? Met deze vraag is Data Point gestart.

Wij zagen dat er in de ‘foodsector’ nog weinig ontwikkelingen waren om processen te digitaliseren en verder te stroomlijnen. Na uitvoerig marktonderzoek en het inzetten van onze IT-aanpak en pragmatische aanpak zijn wij gestart met het digitaliseren van de HACCP-registratie in een gebruiksvriendelijke software.

Onze visie is dat wij verder kijken dan alleen de HACCP-registratie. Wij zien de dagelijks verzamelde data als een kans om de basis van data-inzichten en -processen te stroomlijnen.

Data inzichten voor verbetering van service en kwaliteit

Door de inzet van deze data kan er gestructureerd worden gewerkt aan het verbeteren van producten en service waardoor de ondernemer zich kan focussen op zaken die leiden tot kwaliteit, service en uitbreiding.

Start nu met het optimaliseren van uw voedsel- en werkprocessen