Meer dan alleen een app voor de registratie van voedselveiligheid

Met Data Point voldoe je niet alleen makkelijker aan de wettelijke verplichtingen van een voedselveiligheidsplan op basis van de HACCP/hygiënecode, want Data Point gaat een stap verder.

Via een gebruiksvriendelijke app worden alle data van de dagelijkse taken en controles verzameld die worden weergeven als actiegerichte inzichten. Hierdoor worden werk-, voedsel- en hygiëneprocessen in goede banen geleid en zo kan er gestructureerd worden gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit, service en uitbreiding.

Eten bereiden in de keuken
Het proces

Alle ingrediënten om processen te verbeteren

De inzet van Data Point is hét recept voor verbeterde voedsel- en werkprocessen binnen uw bedrijf. Voedsel- en hygiëneprocessen worden in goede banen geleid en zo kan er gestructureerd worden gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit, service en uitbreiding.

1

Structureren

2

Verzamelen

3

Inzichten

4

Verbeteren
STRUCTUREREN

Leg processen vast in duidelijke taken en instructies

Sturen op kwaliteit start met het duidelijk structureren van taken en processen. Taken en checklijsten kunnen makkelijk worden aangemaakt die dagelijks, wekelijks of op een specifieke dag moeten worden uitgevoerd.

Daarnaast kunnen deze voorzien worden van uitgebreide instructies, zodat werknemers altijd weten wat te doen.

Uitleg HACCP taak
Registeren van HACCP taken
Verzamelen

Registreer in de gebruiksvriendelijk HACCP-app

Alle aangemaakte taken en checklijsten worden weergegeven in de HACCP-app. Doordat elke werknemer een eigen pincode ontvangt, kan er makkelijk worden gewisseld tussen accounts en zie je altijd de uitgevoerde werkzaamheden per persoon.

Ook is de app in verschillende talen beschikbaar en te gebruiken op iOS (Apple), Android en Windows.

Inzichten

Procesinzichten worden weergegeven in actiegerichte rapportages

Alle geregistreerde data  worden weergegeven in overzichtelijke en actiegerichte rapportages. Zie in één oogopslag welke taken er nog moeten worden uitgevoerd en welke processen verbeterd moeten worden. Rapportages kunnen ook worden gecombineerd met temperatuurregistratie en interactieve notificaties bij temperatuuroverschrijding.

Dashboard HACCP taken
Overzicht HACCP taken
Verbeteren

Optimaliseer de processen door de inzichten

Alle inzichten en rapportages kunnen worden gecombineerd. Je kan op basis van data-inzichten zien welke onderdelen goed gaan en welke processen verbeterd kunnen worden. Hierdoor kunnen er beslissingen worden gemaakt op basis van data en niet op basis van aannames.

Start nu met het optimaliseren van uw voedsel- en werkprocessen